Yalnız Mesajı Göster

Portakallı Ördek-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Portakallı Ördek-Yemek Tarifleri




LİMON SOSLU BİFTEK Malzemeler

4 ince dana biftek

1 tatlı kaşığı mısır nişastası, 200ml krema

1 çay bardağı su, 50 gr tereyağı

Beyaz biber,1 limonun suyu, Tane karabiber, Tuz

SOSLU BİFTEK TARİFİ

Küçük bir tencerede yağı eritip, kremayı ve limon suyunu ekleyin Nişastayı bir çay bardağı suda ezip kremalı karışıma karıştırarak ilave edin Tuz ve beyaz biberi ekledikten sonra bir taşım kaynatın ve ocaktan alın Biftekleri az yağda sürekli çevirerek (her bir tarafı 2 dakika olmak üzere) pişirin Hazırladığınız sosu bifteklerin üzerine dökün Kıyılmış taze soğan, tane karabiber ve limon dilimleriyle süsleyerek servis ya


Alıntı Yaparak Cevapla