Konu
:
Saray Usulü Piliç Sarma-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Saray Usulü Piliç Sarma-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Saray Usulü Piliç Sarma-Yemek Tarifleri
MALZEMELER
4 kişilik
1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı
HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin
Kayısıları zar şeklinde doğrayın
Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun
Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın
Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin
Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin
Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul