Yalnız Mesajı Göster

Saray Usulü Piliç Sarma-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Saray Usulü Piliç Sarma-Yemek Tarifleri




MALZEMELER
4 kişilik
1 adet piliç
30 gr badem
karabiber
tuz
100 kuru kayısı

HAZIRLANIŞI
Pilicin kemiklerini ayılklayın ve etlerini iyice döverek yassı hale getirin Kayısıları zar şeklinde doğrayın Dövülmüş pilici yayıp içine kayısı ve bademleri doldurun Üzerine tuz ve karabiber ekleyerek rulo yapın Sonra bu ruloyu alüminyum folyoya sarın Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 40-45 dakika pişirin Pilici 2 cm kalınlığında dilimleyin Yanına garnitür olarak pilav yada şamfıstıklı pilav servis edilebilir


Alıntı Yaparak Cevapla