Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi




Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Tarifi



Malzemeler (6 kişilik)

•Yarım kg kuşbaşı tavuk,

•Yarım kg mantar,

•1 paket hazır krema,

•Yeterince tuz,

•1 su bardağı su,

•1 yemek kaşığı un,

•2 yemek kaşığı sıvı yağ

Kremalı Mantarlı Tavuk Sote Yapılışı

Kuşbaşı tavuklar bir tencerede hafif su ile haşlanır Daha sonra mantarlar eklenir, tuzu konur ve yağ koyularak kavrulur Daha sonra ısıya dayanıklı bir tepsiye alınır ve 1 su bardağı suyun içine un konularak karıştırılır Bu karışım tavukların üzerine dökülür

Hazır yemek kreması da üzerine dökülür, isteğe göre üzerine bir miktar kaşar peyniri dökülerek fırına verilir Kaşarlar kızarıncaya kadar pişirilir



Alıntı Yaparak Cevapla