Konu
:
Kolay Gilikli Taze Fasulye Tarifi Gilikli Taze Fasulye Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Kolay Gilikli Taze Fasulye Tarifi Gilikli Taze Fasulye Nasıl Yapılır
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kolay Gilikli Taze Fasulye Tarifi Gilikli Taze Fasulye Nasıl Yapılır
Kolay Gilikli Taze Fasulye Tarifi Gilikli Taze Fasulye Nasıl Yapılır
Yarım kilo taze fasulye
Yarım kilo barbunya (2 su bardağı dolusu)
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet domates
2 su bardağı sıcak su
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Tuz,karabiber,kırmızıbiber
Soğan ince kıyılır ve sıvıyağda çevrilir
domates doğranır ve pembeleşen soğana eklenip bir iki karıştırılıp hafif renk verdirilir
Salça,tuz ve baharatlar eklenip karıştırılır
Ayıklanmış taze fasulye ve barbunyada eklenip karıştırılır ve 5 dk susuz kavrulur
Suyu eklenip düdüklünün kapağı kapatılır ve yaklaşık 30 dk kısık ateşte pişirilir
NOT: Bu tip yemekleri düdüklüde yapmak hem zamandan tasarruf hem de vitamin kaybını önlemede büyük yarar sağlıyor
Normal tencerede pişirecek olursanız barbunyalar pişene kadar orta ateşte tutmanız yeterli olacaktır
nefisyemektarifleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul