Konu
:
Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri
Yalnız Mesajı Göster
Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri
Etli Yaz türlüsü Tarifi Kolay Yaz türlüsü Pişirme Önerileri
Malzeme :
300 gram kuşbaşı et
3 patlıcan
300 gram fasulye 150 gram bamya
4 kabak
4 domates
3 baş soğan
3 kaşık margarin
Karabiber, tuz
apılışı :
Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan tür*lüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın
Soğanlar pembeleşmeye baş*layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin
Alaca soyacağı*nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun
Bunların üzeri*ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın
Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin
Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın
Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser*vis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul