Yalnız Mesajı Göster

Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Yaz Türlüsü Tarifi Kolay Yaz Türlüsü Pişirme Önerileri




Etli Yaz türlüsü Tarifi Kolay Yaz türlüsü Pişirme Önerileri



Malzeme :

300 gram kuşbaşı et
3 patlıcan
300 gram fasulye 150 gram bamya
4 kabak
4 domates
3 baş soğan
3 kaşık margarin
Karabiber, tuz

apılışı :

Yaz mevsiminin en güzel yemeklerinden biri olan tür*lüyü pişirmek için üç baş soğanı doğrayarak üç kaşık mar* garinde kavurmaya başlayın Soğanlar pembeleşmeye baş*layınca kuşbaşı doğranmış etleri ekleyin Alaca soyacağı*nız patlıcanları, kabakları, fasulyeyi koyun Bunların üzeri*ne kabuklarını çıkaracağınız domatesleri doğrayın Tuz ve biber serptikten sonra dört bardak su koyun ve bamyaları ilâve edin Etler iyice pişinceye kadar harlı ateşte bırakın Sonra altını söndürüp yarım saat kadar dinlendirin ve ser*vis yapın



Alıntı Yaparak Cevapla