Konu
:
Çanakta Keyif-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Çanakta Keyif-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çanakta Keyif-Yemek Tarifleri
Malzemeler
• Yarım kilo Kuşbaşı Et
• 1 adet Domates
• 2 adet Sivri Biber
• 1 adet Soğan
• 1 adet Patlıcan
• 1 adet Patates
• 5 adet Milföy Hamuru
• 3 çorba kaşığı Kaşar Peyniri
• 1 su bardağı Mısırözü Yağı
• 2 çorba kaşığı terayağ
• Tuz
Tarif
Margarini kızdırdıktan sonra küçük küçük doğradığınız soğanları pembeleşinceye kadar kavurun
Kuşbaşı etleri küçük küçük doğradığınız biberleri, domatesleri ve dövülmüş sarımsağı ekleyip kavurmaya devam edin
Tencerenin kapağını kapatıp 10 dk
kadar pişirin
Patlıcanları ve patatesleri küp küp doğrayıp bol yağda kızartın
Kızartmış olduğunuz sebzelerin fazla yağını süzüp etlerin yanına ilave edin
Yemeğin tuzunu ve rendelenmiş kaşar peynirleri de ekleyin
Küçük fırın kaplarının içine hazırlamış olduğunuz bu malzemeyi paylaştırın
Milföy hamurlarıyla kapların üzerine kapak yaparak fırında pişmeye bırakın
Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede hamurların üzeri kızarıncaya kadar pişirin
Fırından çıkarttığız kapları ters çevirip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul