Konu
:
Lezzetli Ve Kolay Pirzola Rostosu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Lezzetli Ve Kolay Pirzola Rostosu Tarifi
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lezzetli Ve Kolay Pirzola Rostosu Tarifi
Lezzetli Ve Kolay Pirzola Rostosu Tarifi
Malzemeler:
1 kilo koyun pirzolası
1 yemek kaşığı Vita
Biraz tuz ve biber
1 yemek kaşığı domates salçası veya rendelenmiş iki büyük domates
Yapılışı :
Kasap tarafından hazırlanan pirzolaları birbirinden ayır*mayıp
Bütün olarak alın
İki ucunu birbirine bağlayın
Pir*zolaya taç şekli verin
Derin bir tencereye yağı, sulandırıl*mış salçayı veya rendelenmiş domatesleri koyun
Her iki*sini de suyunu çekip sadece yağı ile kalıncaya kadar kay*natın
Sonra pirzolayı koyun
1 bardak su ilâve edin
Et suyunu kısmen çekinceye kadar pişirin
Sonra az suyu ile birlikte tepsiye alın
Ara sıra kendi suyu ile ıslatarak orta hararetli fırında kızartın
Pişen pirzolanın şeklini hiç boz*madan servis tabağına alın
Ve resimde görüldüğü şekilde veya arzu ettiğiniz susuz pişirilmiş mevsim sebzeleri ile birlikte servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul