Konu
:
Alevli Pastırma Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Alevli Pastırma Nasıl Yapılır
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alevli Pastırma Nasıl Yapılır
Alevli Pastırma Nasıl Yapılır
Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın
Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun
Malzemeler
50 gram yağlı pastırma,
3 yemek kaşığı rakı
Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın
Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun
Rakıyı bir cezveye koyarak kaynatmadan ısıtın
Sıcak rakıyı sofraya getirip pastırmaların üzerinde gezdirin
Tutuşturun
Alevler sönünce soğutmadan yiyiniz
Pastırma dilimleri ince ve kıvrılmış halde ise daha az rakı yeterli olabilir
Alevlemeyi kibrit ile yaparsanız kibritin ecza kokusu sinebilir
En doğrusu bir kağıt tutuşturup rakıyı yakmaktır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul