Yalnız Mesajı Göster

Alevli Pastırma Nasıl Yapılır

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alevli Pastırma Nasıl Yapılır




Alevli Pastırma Nasıl Yapılır

Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun

Malzemeler

50 gram yağlı pastırma,

3 yemek kaşığı rakı

Pastırma dilimlerini birbirlerinden ayırın Çemenlerini ayıklayın, bir tabağa dizin ve sofraya koyun Rakıyı bir cezveye koyarak kaynatmadan ısıtın Sıcak rakıyı sofraya getirip pastırmaların üzerinde gezdirin Tutuşturun Alevler sönünce soğutmadan yiyiniz Pastırma dilimleri ince ve kıvrılmış halde ise daha az rakı yeterli olabilir Alevlemeyi kibrit ile yaparsanız kibritin ecza kokusu sinebilir En doğrusu bir kağıt tutuşturup rakıyı yakmaktır



Alıntı Yaparak Cevapla