Konu
:
Süt Kuzusu Kapama Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Süt Kuzusu Kapama Nasıl Yapılır
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Süt Kuzusu Kapama Nasıl Yapılır
Süt Kuzusu Kapama nasıl yapılır
Süt Kuzusu Kapama tarifi
Malzemeler :
1 kg süt kuzusu
2 Demet dereotu
1 adet soğan
30 adet taze soğan
1 kahve fincanı su
Yeteri kadar tuz
Tarif :
Süt kuzusunun kol tarafından yada böbrek yatağı bölümünden bir kiloluk bir parça alın ve kemikli olarak, yumurta iriliğinde doğrayınız
İyice yıkayarak bir kenara süzülmeye bırakınız
Yıkanmış ve küçük parçalar halinde kesilmiş taze soğanlarla, kabuğu soyulduktan sonra dörde bölünmüş kuru soğan, ince ince kıyılmış dereotunu ve eti bir tencereye koyunuz
Üzerlerine 1 kahve fincanı su döktükten ve tuz ekledikten sonra, tencerenin kapağını örtünüz
Et yumuşak bir durum alıncaya kadar bir buçuk saat hafif ateşte pişiriniz
Et pişince hemen servis tabağına alıp servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul