Konu
:
Adaçaylı Tavuk-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Adaçaylı Tavuk-Yemek Tarifleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Adaçaylı Tavuk-Yemek Tarifleri
MALZEMELER
20 adet tavuk kanadı
1 çorba kaşığı adaçayı
1 çorba kaşığı tereyağı
4 adet haşlanmış orta boy patates
HAZIRLANIŞI
Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır
Kıvama gelince tuz, karabiber ve az kekik atılır
1 kez çevrilir ve 1 çorba kaşığı adaçayı eklenir
5-6 saniye tereyağında çevrilir ve patatesler atılarak hemen sıcak tabağa servis edilir
Yanına nohutlu pilav ve yeşil marul salatası tavsiye edilir
AFİYET OLSUN !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul