Yalnız Mesajı Göster

Bamyalı Piliç-Yemek Tarifleri

Eski 10-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bamyalı Piliç-Yemek Tarifleri




MALZEMELER

1 adet piliç
yarım kg ayıklanmış bamya
4 tane domates, büyük doğranmış
3 çorba kaşığı margarin
yarım su bardağı su
2 çorba kaşığı limon suyu
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Pilici temizledikten sonra küçük parçalara bölerek bir tencereye margarinle beraber yerlestirin Domatesleri tavuğun üstüne yayın Tuz ve biber ilave ederek
15-20 dakika orta sıcaklıkta pişmeye bırakın
Bamyaları da tavuğun üzerine yerleştirin Yarım bardak su ekleyerek yumuşayıncaya kadar orta sıcaklıkta 20 dakika pişirin Limon suyunu kattın ve 5 dakika daha kaynatıp, servis yapın
AFIYET OLSUN!



Alıntı Yaparak Cevapla