Konu
:
Pratik Su Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Pratik Su Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pratik Su Böreği-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER
4 Yufka
Yaırm paket margarin
3 yumurta
250 gr beyaz peynir
Yaırm şişe süt
Maydanoz
HAZIRLANIŞI
Sütü, yumurtaları, eritilmiş ve soğumuş margarini porselen bir kaba koyarak ve karıştırın
2 yufkayıküçük küçük didikleyerek karışıma ekleyin, peyniri ve maydanozu da ekleyin
Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra, 45 dk
buzdolabında bekletin
Normal bir tepsiyi yağlayın, 1 adet yufkayı tepsiye serin
45 dk
sonra karışımı buzdolabından çıkartın ve tepsiye serdiğiniz yufkanın üzerine dökün
Yanlardan taşan yufkayı karışımın üzerine kıvırın ve diğer yufkayı karışımın üzerine koyun
Böreğin üstüne eritilmiş margarin sürüp 150C sıcaklıkta olan fırında pişirin
Börek kızarıncaya kadar fırından çıkartmayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul