Konu
:
Peynirli Poğaça-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Poğaça-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Poğaça-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
1 kaşık tuz
1 kaşık şeker
1 kibrit kutusu büyüklüğünde yaş maya
1 yumurta
aldığı kadar un
iç malzemesi için:
peynir
maydanoz
HAZIRLANIŞI
Bir kaba biraz un katın ortası yuvarlak olarak açılır ve sırayla maya (elinizle biraz ufalayın), şeker, tuz, yumurtanın akı, süt ve yağ katılıp hamur yoğurulur
30 dakika ılık bir yerde dinlenmeye bırakın
Küçük bezeler yapın ve çay tabağı büyüklüğünde açın
Hazırladığınız iç malzemeyi koyun ve yarım ay şeklinde kapatın
Yağlanmış tepsiye yerleştirin ve üzerine yumurta sarısı sürerek önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin
AFİYET OLSUN !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul