Yalnız Mesajı Göster

Milföy Çanağı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağı Nasıl Yapılır




Milföy Çanağı nasıl yapılır Milföy Çanağı tarifi

Malzemeler :

5 adet milföy hamuru

Yarım kg koyun kuşbaşı

2 adet soğan

3 adet domates

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin

Tarif :

Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurunuz

Ardından eti ilave ediniz

Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişiriniz

Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyiniz

5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırınız

Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 oC' li fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz

Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz



Alıntı Yaparak Cevapla