Konu
:
Milföy Çanağı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Çanağı Nasıl Yapılır
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Çanağı Nasıl Yapılır
Milföy Çanağı nasıl yapılır
Milföy Çanağı tarifi
Malzemeler :
5 adet milföy hamuru
Yarım kg koyun kuşbaşı
2 adet soğan
3 adet domates
1 su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr margarin
Tarif :
Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurunuz
Ardından eti ilave ediniz
Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişiriniz
Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyiniz
5 Adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırınız
Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 oC' li fırında üzeri kızarana kadar pişiriniz
Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul