Konu
:
Etli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Etli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER
2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI
Hamuru hazırlayın
Margarini eritin
Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun
Yemeklik
doğranmış soğanı ilave edin
Doğranmış sivri biberi katın
Tuzunu, karabiberini serpin
Ocaktan alıp, soğutun
Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın
Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul