Yalnız Mesajı Göster

Etli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Börek-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




MALZEMELER

2 paket hazır milföy hamuru
2 çorba kaşığı margarin
250 gr kuşbaşı et
4 adet sivri biber
1 baş soğan
1 yumurta sarısı
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI

Hamuru hazırlayın Margarini eritin Kuşbaşı eti suyunu salıp, çekene kadar kavurun Yemeklik doğranmış soğanı ilave edin Doğranmış sivri biberi katın Tuzunu, karabiberini serpin Ocaktan alıp, soğutun Hamurun ortasına harcı koyup, üçgen şeklinde kapatın Üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirin


Alıntı Yaparak Cevapla