Konu
:
Profiterol Yapimi Yapilişi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Profiterol Yapimi Yapilişi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Profiterol Yapimi Yapilişi-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Profiterol YAPIMI YAPILIŞI
Malzemeler
Hamuru için:
125 gr margarin
1 su bardağı su
1 su bardağı un
Bir tutam tuz
4 yumurta
Kreması için:
1 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 paket vanilya
Sosu:
Hazır çikolata sosu
Yapılışı
Margarini eritin, suyu ve tuzu koyup kaynatın
Unu ilave edip, 1-2 dk karıştırıp, ocaktan alın
Hamur soğuduktan sonra yumurtaları kırın, elinizle yoğurarak hamura yedirin
Hamuru sıkma torbasına koyun, fırın kağıdı serili olan tepsiye cevizden daha küçük parçalar sıkın
Önceden ısıtılmış fırında, 180 derecede, 45 dk
fırının kapağını açmadan pişirin
Krem şantiyi, sütü ve vanilyayı çırparak krema haline getirin
Kremayı sıkma torbasına koyun ve soğumuş olan topların içine sıkın
En son çikolatalı sosu dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul