Konu
:
Bazlama - Sac Ekmeği Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Bazlama - Sac Ekmeği Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bazlama - Sac Ekmeği Tarifleri
Bazlama
Sahilde daha çok yapılır
Bozkurt çevresinde hamur yoğurulur, alman hamur oklava ile açılır ve yağlanır
Hamur tekrar toplanır, birkaç defa yağlanıp toplanır
Sacda altı üstü yağlanarak pişirilir
Bazlamada aynı ekmeğin adıdır
Yağ yerine açılan hamur içine kıyma ve biber piyaz edilerek konulurda böyle pişirilirse buna da içli denir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul