Yalnız Mesajı Göster

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır




Bezelyeli Erişte – Malzemeler – İçindekiler
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
15 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın Eti ilave edin Bir iki kez çevirin İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın

Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır



Alıntı Yaparak Cevapla