Konu
:
Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
Bezelyeli Erişte – Malzemeler – İçindekiler
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
1
5 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün
Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın
Eti ilave edin
Bir iki kez çevirin
İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin
Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın
Bezelyeli Erişte Hazırlanışı Yapılışı Nasıl Yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul