Konu
:
Etli Bohça Börek Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Etli Bohça Börek Nasıl Yapılır
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Etli Bohça Börek Nasıl Yapılır
Etli Bohça Börek nasıl yapılır
Etli Bohça Börek tarifi
Malzemeler :
•8 adet kare milföy hamuru
•500 gr bonfile
•8 tatlı kaşığı kaşar peyniri rendesi
•2 adet domates
•1 adet soğan
•1
5 çorba kaşığı tereyağı
•1 tatlı kaşığı susam
•Tuz, karabiber
Tarif :
•Soğan ve domatesleri soyup, küçük küçük doğrayınız
•Tereyağını tencerede eritip soğanı hafifçe kavurunuz
•Domatesi ilave edip, karıştırınız
•Etleri ekleyin, suyunu salıp çekene kadar pişiriniz
•Tuz ve karabiber serpiniz
•Tencereyi ateşten alınız
•İçinden etleri çıkarın ve ayrı bir kaba alınız
•Etleri küp şeklinde doğrayınız
•Milföy hamurlarının herbirine sırasıyla biraz et, domatesli sos ve kaşar peyniri rendesi ilave ediniz
•Bohça şeklinde katlayınız
•Hazırladığınız börekleri fırın tepsisine dizip, üzerlerine susam serpiniz
•Önceden ısıtılmış 170 oC' li fırında kızarıncaya kadar pişiriniz
•Sıcak olarak servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul