Konu
:
Peynirli Kanepe-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Peynirli Kanepe-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Peynirli Kanepe-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmeği
1/4 su bardağı zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin
Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin
Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin
Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün
Servis tabağına dizip servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul