Konu
:
Pasta Ve Hamur İşleri-Farklı Mutfaklardan Farklı Tatlar
Yalnız Mesajı Göster
Pasta Ve Hamur İşleri-Farklı Mutfaklardan Farklı Tatlar
10-15-2012
#
17
Prof. Dr. Sinsi
Pasta Ve Hamur İşleri-Farklı Mutfaklardan Farklı Tatlar
Her Mutfaktan Farklı Ağız Tatları
Şerbetli ve Sütlü Tatlar
Bisküvili Parfe
MALZEMELER:
2 Paket krem şanti
1 Su bardağı süt
3 tane yumurta
4 çorba kaşığı toz şeker
1 paket kare kakaolu bisküvi
Mevsim meyveleri(ahududu,çilek, kiraz, vişne üzüm, şeftali)
2 Paket vanilya
Çikolata rendesi
SOS İÇİN MALZEME:
İki paket krem şantiyi bir bardak süt ile iyice çırpalım
Ayrı bir kap içine 3 yumurtayı kıralım,4 çorba kaşığı toz şeker ve vanilya ekleyelim köpük köpük olana kadar çırpalım
Krem şantiyi yumurtalı karışıma yavaş yavaş ekleyerek iyice çırpalım
Mevsim meyvelerini dilimleyerek içine koyalım
Dikdörtgen bir borcamı margarinle yağlayalım
Bisküvileri tek sıra halinde borcamın içine sıralayalım
Üzerine hazırladığımız meyveli karışımı dökelim
Buzdolabında bir kaç saat bekletelim
Sosunu hazırlayalım
1 Yumurta toz şeker kakao ve sütü iyice çırpalım
Parfeyi başka bir kek kabına ters çevirelim
Üzerine sosu sürelim, buzdolabında bir kaç saat daha donmasını bekleyelim
Üzerine çikolata rendesi serpelim Dilimleyerek servis yapalım
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul