Konu
:
Vişneli Pay-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Vişneli Pay-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Vişneli Pay-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
MALZEMELER
1 kg vişne
3 adet yumurta
1 su bardağı un
1 su bardağı toz şeker
6
5 çorba kaşığı margarin (veya tereyağ)
16 adet
HAZIRLANIŞI
Vişneleri yıkadıktan sonra çekirdeklerini çıkarın
Fırın tepsisini iyice yağlayın
Margarin veya tereyağı bir kapta eritin
Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra margarin ve unu ilave ederek hamur halirie getirin
Vişneleri de kattıktan sonra tepsiye yayın
175 derecede 8-10 dakika kadar pişirip soğumaya bırakın
Yeterince soğuduktan sonra, küçük parçalar halinde kesip servis yapın
AFIYET OLSUN!
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul