Konu
:
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
Yalnız Mesajı Göster
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
10-15-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Spagetti Pommodor-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri
ÇİN BÖREĞİ Malzemeler
3 adet yufka
250 gram soya filizi
1'er adet kereviz, havuç ve soğan
200gr kıyma, Tuz, karabiber
2 yemek kaşığı margarin
1 adet yumurtanın akı
Bulamak için Galeta unu, 2 adet yumurta
Kızartmak için Sıvıyağ
ÇİN BÖREĞİ TARİFİ
Yufkaları düz bir zemine yayın
Önce ikiye, daha sonra her parçayı da üçe bölüp 18 parça yufka elde edin
Yemeklik doğranmış soğanı margarinle birlikte kavurun
Üzerine kıymayı ilave edip, kıyma suyunu çekene kadar bir süre kavurun
Kavrulan kıymaya, rendelenmiş havuç ve kerevizi ekleyip kavurmaya devam edin
Soya filizini katıp, tuz ve karabiberini ayarlayın
Soğuduktan sonra yufkaların üzerine kıymalı harcı paylaştırın
Geniş birer sigara böreği şeklinde sarın
Böreklerin uç kısımlarını, açılmamaları için yumurta akına batırırı
Börekleri önce galeta ununa daha sonra yumurtaya bulayın
Kızgın yağda kızartın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul