Konu
:
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
9
Prof. Dr. Sinsi
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Keme Kebabı
MALZEME;
6-7 adet keme
1 kg
az yağlı kıyma
Tuz
Karabiber
TARİFİ:
Kemelerin kabuğu soyulur,temizlenir
Yuvarlatılan kemeler bıçakla ikiye ayrılır
Diğer taraftan kıymaya tuz ve karabiber konarak yoğrulur,ceviz büyüklüğünde yuvarlak köfteler yapılır
Kebap şişine bir keme bir kıyma saplanarak mangalda pişirilir
Servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul