Konu
:
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
11
Prof. Dr. Sinsi
Antep Mutfağı-Yemek Tarifleri
Soğan Kebabı
MALZEME;
500 gr yağlı kıyma
1 kg küçük kuru soğan
1 kahve fincanı nar pekmezi
Tuz, karabiber
TARİFİ;
Kıymaya biraz tuz ve karabiber konur, ve az suyla, yoğrulur
Etler ceviz büyüklüğünde parçalar kopartılarak, yuvarlak köfteler yapılır
Soğanlar iri ceviz büyüklüğünde ikiye bölünür
Şişe bir köfte bir soğan saplanır
Mangalda pişirilir
Pişirilen kebaplar tepsiye dizilir
Üzerine sulandırılmış nar pekmezi veya az su gezdirilir
Ateşte 10 dk kapalı kapta bekletilir ve servis yapılır
--->: Antep Mutfağı frmacil sayfa 2iki --->: Antep Mutfağı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul