Yalnız Mesajı Göster

Yoğurtlu Havuç Ezme-Yemek Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Yoğurtlu Havuç Ezme-Yemek Tarifleri






Yoğurtlu Havuç Ezme

Malzemesi:

250 gr havuç
3 yemek kaşığı tereyağ
2 diş sarımsak
300 gr süzme yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1/2 demet ince
doğranmış dereotu

Hazırlanışı:

Tavada tereyağ eritilir Rendelenmiş havuç ve sarımsak ilave edilir, 8-10 dakika kavrulur Tuz eklenir ve soğumaya bırakılır Karıştırma kabına yoğurt dökülür, içine sotelenmiş havuç ve dereotu ilave edilir, beraber karıştırılıp servis kabına alınır




Alıntı Yaparak Cevapla