Konu
:
Havuç Lokmaları-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Havuç Lokmaları-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuç Lokmaları-Yemek Tarifleri
Havuç Lokmaları
Malzemesi:
1 kg rendelenmiş havuç
2 su bardağı toz şeker
2 paket Eti Burçak bisküvi
100 gr tereyağ
Hazırlanışı:
Tereyağ tavada eritilir, rendelenmiş havuçları ilave edip, 4-5 dakika karıştırılır
Şeker eklenerek havuç, suyunu çekene kadar ocakta karıştırmaya devam edilir
Suyunu çektikten sonra, parçalanmış bisküviler havuç karışımına eklenir ve ocaktan alınır
İyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakılır
Naylon streçe sarıp buzdolabında 30 dakika bekletilir
Servis ederken istenilen şekilde kesilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul