Konu
:
Pişi - Burdur Dan Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Pişi - Burdur Dan Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pişi - Burdur Dan Yemek Tarifleri
Pişi
Malzemeler:
Yarım kilogram yoğurt,
yarım kilogram un,
1 çay bardağı su,
1 paket kabartma tozu,
1 tatlı kaşığı tuz,
kızartmak için sıvı yağ
Yapılışı:
Öncelikle yoğurdu bir kaba alın ve çırpın ardından suyu ekleyerek tekrar çırpın koyu bir ayran kıvamına getirin
Yoğurda, kabartma tozu, un ve tuzu ekleyip yoğurun
Kulak memesinden daha yumuşak bir hamur elde edeceksiniz
Un miktarını, buna göre azaltıp arttırabilirsiniz
Yoğurduğu-nuz hamurdan yumurta büyüklüğünde bezeler yapın ve tabak büyüklüğüne merdane veya oklavayla açın
Üzerine çatal yardımıyla delikler açın
Kızgın yağda kızarana dek pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul