Konu
:
Sahur Bohçası-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Sahur Bohçası-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sahur Bohçası-Yemek Tarifleri
MALZEMELER
3 tane yufka
2 adet tavuk göğsu
5-6 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ceviz içi
2 diş sarımsak
2 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı pul biber
HAZIRLANIŞI
Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı bir fırında kurutun
Kuruyan yufkaları bir servis tepsisine (borcama) kırarak yerleştirin
Aralarına dävülmüş cevizin yarısını koyun
Tavuğu sekiz bardak suda haşlayıp didikleyin
Yufkaların üzerine sıcak tavuk suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün
Tavukları üzerine yerleştirin
Kalan cevizi de tavukların üzerine serpin
Tabağa servis yaptıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış biber dökün
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul