Konu
:
Kocaeliden Çerkez Tavuğu Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kocaeliden Çerkez Tavuğu Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kocaeliden Çerkez Tavuğu Tarifi
Kocaeliden Çerkez tavuğu:
İyice temizlenmiş ve tütsülenmiş bir tavuk suda haşlanır
Soğuduktan sonra etler küçük parçalara ayrılarak servis tabağına konur
Ayrıca iki bardak ceviz içi ıslatılıp sıkılmış kuru ekmek, tuz, biber ve iki kaşık zeytinyağı ile yoğrularak hazırlanan hamur tavuk suyu ile boza kıvamına getirilir ve tavuk etlerinin üzerine konur
Üstüne de kırmızı biberli ceviz yağı gezdirilir ve maydanozla süs yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul