Konu
:
Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır
Kabak Çiçeği Kızartması Nasıl Yapılır
Kabak çiçeklerini bir kaba koyacağınız suya daldırarak zedelemeden yıkayın
Suların süzülmesi için ters çevirip dizin
Una yumurtayı kırın
Malzemeler
16 adet kabak çiçeği,
3 yemek kaşığı un,
1 yumurta,
yarım su bardağı ılık süt,
tuz
Kabak çiçeklerini bir kaba koyacağınız suya daldırarak zedelemeden yıkayın
Suların süzülmesi için ters çevirip dizin
Una yumurtayı kırın
Tozunu koyun, çırparak azar azar ılık sütü ekleyin
Gerektiği kadar ılık su ilave ederek koyu bir bulamaç haline getirin
Bir tavada zeytinyağını kızdırın
Kabak çiçeklerini
bulamaca batırıp iki taraflarını da kızartın
Sıcak olarak sofraya getirin
Yanında limon dilimi veya sarmısaklı, dereotlu süzme yoğurtla servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul