Konu
:
Muğladan Etli Börülce Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Muğladan Etli Börülce Tarifi
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Muğladan Etli Börülce Tarifi
Muğladan etli börülce:
Bir kilo taze börülce uçları kesilerek ortalarından ikiye ayrılır
Bol suda yıkanır
İki çorba kaşığı yağda ince doğranmış bir baş soğan tuz ile kavrulur
Üzerine 250 gr koyun eti konur
Etler suyunu çekene kadar pişirilir
Kabukları soyulmuş bir domates ile ayıklanmış börülceler tencereye konup üzerine çıkıncaya kadar suyla doldurularak börülceler sararıncaya kadar kaynatılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul