Konu
:
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır
Sakarca Kayganası Nasıl Yapılır
Malzemeler:
Malzemeler
akarca (3 bağ) Yumurta (1 adet) Tuz1yemek kaşığı (20 gram)Mısır Unu 4 yemek kaşığı (100 gram) Sıvıyağ ½ çay bardağı (100 gram)
Hazırlanışı:
Yapılışı
Kaynayan tuzlu suda soğan kısımları yumuşayıncaya kadar haşlanır
Suyu süzdürülür
Sonra ince ince doğranır
İçine yumurta, mısır unu gerekirse bir tutam tuz ilave edilip, karıştırılır
Teflon tavada sıvıyağ ile alt üst edilerek kaygana şeklinde kızartılır
Sıcak dilimlenip servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul