Konu
:
Tutmaç - Köy Yemekleri
Yalnız Mesajı Göster
Tutmaç - Köy Yemekleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tutmaç - Köy Yemekleri
Tutmaç
Hamur üçe bölünür
Pazılanarak oklava aracılığı ile açılır
5 milimetrekare büyüklüğünde kesilir
Suyuyla bekleyen haşlanmış mercimeğin üzerine dökülerek iki taşım kaynatılır
Soğumaya bırakılan yemeğin üzerine, içine iki diş sarımsağın döküldüğü bulamaç halindeki süzme yoğurt dökülerek karıştırılır
Yağ,salça,kıyma ve kuru nane ile yapılan sos dökülerek servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul