Konu
:
Kültürlü Kişi Kimdir???
Yalnız Mesajı Göster
Kültürlü Kişi Kimdir???
07-05-2007
#
1
pesimistt
Kültürlü Kişi Kimdir???
Klasik müzik,blues(zencilerin ırkçılığa tepkisi aynı rap gibi ki daha sonra beyaz ırkçılarının çıkardığı rock müzik gibi),jazz vb batı kültürüne ait müzikleri dinleyen kişi midir kültürlü kişi? Ya da mizah dergilerinde olduğu gibi ağzında pipo olan adam mıdır kültürlü? Veya arabesk kültürünü benimsemişlere, eğitim seviyesi düşüklere, toplumda saygınlığı olmayan meslekleri olanlara, kitap okumayanlara
Eifel Kulesi'nden bakan insan mıdır kültürlü kişi
Paris midir kültür? Yoksa Viyana mı? Petek Dinçöz mü daha kültürlüdür yoksa Hülya Avşar mı? Ya da ikisinden de nefret ediyorum abi hadi ortama akalım diyen kişi midir?Alıntı yapmak mıdır ünlü bir yazarın yazısından alakasız da olsa
Hergün televizyonlarda önümüze konulan ve "alternatifi yayınlanmayan" popüler müziği( ki bunu popüler yapan yine biziz) dinleyenler mi kültürlü yoksa batı müziğini dinlerken veya operada eziyet çekenler ve bunu kültürlü olmanın(yada gözükmenin) en önemli şartı olarak düşünenler mi? " Ya da kitaplarda yazılana göre her konuda fikir sahibi olanlar mı? " Cidden merak ettiğimden soruyorum arkadaşlar fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Bu konu hakkında uzunca tartışma olanağı bulduk arkadaşlarla
Mesela çocuğunuzun klasik müzik dinlemesini istermisiniz? Yoksa önüne seçenek koyup seçmesini mi istersiniz? Ya arabeski seçer diye endişelenir misiniz?
ALINTIDIR
ancak gerçekten güzel bir konuya değinilmiş ve bunu da burda sizlerle tartışmak istiyorum
Sizce kültürlü kişi kimdir???
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine
pesimistt
Kullanıcının Profilini Göster
pesimistt tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul