Yalnız Mesajı Göster

Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri




MALZEMELER
Kişi başına 1-2 bıldırcın, 250gr kuru üzüm, 2kaşık un, tuz, tereyağı, su
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınları yıkayıp kurulayınız Çukur bir tencerede kızartınız Kızarınca biraz tuz ve birazda su koyup pişiriniz
Üzümleri akşamdan ıslatmış olun ki kabarsınlar Kabarmış olan üzümleri kurulayınız Tereyağında çevirip sote yapın Bıldırcının suyunu biraz un ile koyultun, üzümleri de içine ilave ediniz Hepsini bir taşım kaynatarak servise hazır hale getirmiş olacaksınız



Alıntı Yaparak Cevapla