Konu
:
Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Üzümlü Bıldırcın-Yemek Tarifleri
MALZEMELER
Kişi başına 1-2 bıldırcın, 250gr kuru üzüm, 2kaşık un, tuz, tereyağı, su
HAZIRLANIŞI
Bıldırcınları yıkayıp kurulayınız
Çukur bir tencerede kızartınız
Kızarınca biraz tuz ve birazda su koyup pişiriniz
Üzümleri akşamdan ıslatmış olun ki kabarsınlar
Kabarmış olan üzümleri kurulayınız
Tereyağında çevirip sote yapın
Bıldırcının suyunu biraz un ile koyultun, üzümleri de içine ilave ediniz
Hepsini bir taşım kaynatarak servise hazır hale getirmiş olacaksınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul