Yalnız Mesajı Göster

Sarmısaklı Acı Sos - Sos Tarifi

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarmısaklı Acı Sos - Sos Tarifi




TAVUK KANATLARI Malzemeler

2 adet piliç veya tavuk kanatları

2 çorba kaşığı pul biber

2 çorba kaşığı ketçap

2 diş ezilmiş sarımsak

Tuz, karabiler

MARİNAD SOS İÇİN

4 çorba kaşığı sıvı yağ

Birkaç damla acısso

1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

TAVUK KANATLARI TARİFİ

Marine etmek için sıvı yağ, acısso ve kırmızı toz biberi tel ile çırpıp, yoğun bir marinad sos hazırlayın Hazırladığınız kol ve kanadan bu marinad sosta 2 saat bekletin Tavuk kanadan kol, kanat ve parmak olarak üç parçadır Genellikle parmak yenmez ve bu kışımın kesim esnasında anlması önerilir Piliç kol ve kanadarını ikiye kestikten sonra bunları hazır bekletin


Alıntı Yaparak Cevapla