Konu
:
Sarmısaklı Acı Sos - Sos Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sarmısaklı Acı Sos - Sos Tarifi
10-14-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Sarmısaklı Acı Sos - Sos Tarifi
TAVUK KANATLARI Malzemeler
2 adet piliç veya tavuk kanatları
2 çorba kaşığı pul biber
2 çorba kaşığı ketçap
2 diş ezilmiş sarımsak
Tuz, karabiler
MARİNAD SOS İÇİN
4 çorba kaşığı sıvı yağ
Birkaç damla acısso
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
TAVUK KANATLARI TARİFİ
Marine etmek için sıvı yağ, acısso ve kırmızı toz biberi tel ile çırpıp, yoğun bir marinad sos hazırlayın
Hazırladığınız kol ve kanadan bu marinad sosta 2 saat bekletin
Tavuk kanadan kol, kanat ve parmak olarak üç parçadır
Genellikle parmak yenmez ve bu kışımın kesim esnasında anlması önerilir
Piliç kol ve kanadarını ikiye kestikten sonra bunları hazır bekletin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul