Konu
:
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karıştırmalı Adıyaman Pilavı-Yemek Tarifleri
Malzeme:
1
5 kg
bulgur
500 gr
tereyağı
2 kg
doğranmış et (kavurma et)
100 gr
Salça
100 gr
Pul
biber
50 gr
baharat
yeteri kadar tuz
Yapilisi:
Et kavrulur, bir tencereye alınarak üzerine salça dökülür,
biber
ve baharat üzerine 1
5 litre su ilave edilir
Kaynadıktan sonra bulgur eklenerek bir miktar kaynatılıp suyu çekildikten sonra servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul