Konu
:
Baduç Kavurması-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Baduç Kavurması-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baduç Kavurması-Yemek Tarifleri
Baduç kavurması
Malzemeler:
1/2 kg
taze fasulye (yöresel adı baduç)
1 adet iri kuru soğan
2 adet yeşil biber
3 adet domates
2 adet yumurta
Tuz
Karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
İnce doğranmış soğan geniş bir tencereye koyulan yağda iyice sararana
dek kavrulur
Doğranmış yeşil biber rendelenmiş domates, tuz, karabiber
ilave edilir
Kaynamaya başlayınca enlemesine 1-1,5 cm eninde doğranmış
yeşil fasulyeler eklenir
Fasulyeler iyice yumuşayıp, pişince yumurtalar
üzerine kırılır ve karıştırılır
Yumurtalar da pişince sıcak olarak servise
sunulur
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul