Yalnız Mesajı Göster

Üzümlü Pilav-Yemek Tarifleri

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Üzümlü Pilav-Yemek Tarifleri




OLYODA TAVUK GÖĞSÜ Malzemeler

6 adet tavuk göğsü filetosu

2 çorba kaşığı tereyağı

1 adet küçük boy soğan

1 diş sarımsak

2 fincan ekmek kırıntısı

3 çorba kaşığı iyice doğranmış maydanoz

Karabiber

FOLYODA TAVUK GÖĞSÜ TARİFİ

Barbeküyü önceden orta derecede ısıtın Yarım çorba kaşığı tereyağını bir tavada eritin ve doğranmış soğanla dövülmüş sarımsağı ekleyip, 3-4 dakika soğanlar yumuşayıncaya dek yüksek ateşte pişirinEkmek kırmalarını bir kâseye koyun, soğan karışımını ve maydanozları ekleyin Arta kalan tereyağını eritin ve bu karışıma ilave edin Karabiberi de ekleyerek lezzetlendirinFolyo kâğıtlarını; tavuk göğüslerini saracak büyüklükte 6 parçaya bölün ve hafifçe yağlayın Her bir folyo kâğıdının ortasına bir göğüs filetosu koyun Üzerlerine hazırladığınız harçtan koyup sıkıca paketleyin Böylelikle pişerken sularının akmamasını sağlamış olacaksınızFolyoya sardığınız filetoları barbeküye dizin ve çevirerek 10-15 dakika yumuşayıncaya kadar pişirin Makarna garnitürü ile servis edin


Alıntı Yaparak Cevapla