Konu
:
Üzümlü Pilav-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Üzümlü Pilav-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Üzümlü Pilav-Yemek Tarifleri
OLYODA TAVUK GÖĞSÜ Malzemeler
6 adet tavuk göğsü filetosu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet küçük boy soğan
1 diş sarımsak
2 fincan ekmek kırıntısı
3 çorba kaşığı iyice doğranmış maydanoz
Karabiber
FOLYODA TAVUK GÖĞSÜ TARİFİ
Barbeküyü önceden orta derecede ısıtın
Yarım çorba kaşığı tereyağını bir tavada eritin ve doğranmış soğanla dövülmüş sarımsağı ekleyip,
3-4 dakika soğanlar yumuşayıncaya dek yüksek ateşte pişirin
Ekmek kırmalarını bir kâseye koyun, soğan karışımını ve maydanozları ekleyin
Arta kalan tereyağını eritin ve bu karışıma ilave edin
Karabiberi de ekleyerek lezzetlendirin
Folyo kâğıtlarını; tavuk göğüslerini saracak büyüklükte 6 parçaya bölün ve hafifçe yağlayın
Her bir folyo kâğıdının ortasına bir göğüs filetosu koyun
Üzerlerine hazırladığınız harçtan koyup sıkıca paketleyin
Böylelikle pişerken sularının akmamasını sağlamış olacaksınız
Folyoya sardığınız filetoları barbeküye dizin ve çevirerek 10-15 dakika yumuşayıncaya kadar pişirin
Makarna garnitürü ile servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul