Konu
:
Zereshk Pilavı-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Zereshk Pilavı-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
2
Prof. Dr. Sinsi
Zereshk Pilavı-Yemek Tarifleri
BAMYALI PİLİÇ Malzemeler
8 parça piliç butu
2 çorba kaşığı tereyağı
2 adet kuru soğan
4 adet orta boy domates
1 bardak tavuk suyu
1 kutu bamya konservesi veya 500 gr taze bamya
4 çorba kaşığı limon suyu
Yarım çay kaşığı karabiber, Tuz
PİLİÇLERİ SOTELEMEK İÇİNr
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz
BAMYALI PİLİÇ TARİFİ
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın
Tereyağını eriterek soğanları pembeleştirin
Domatesleri küp şeklinde doğradıktan sonra, soğanlara ilave ederek 5 dakika daha hepsini soteleyin
Üzerine biberiye veya maydanoz koyarak servis edin
Hazırladığınız karışıma bamya ve tavuk suyunu ilave ederek tuz, limon suyu, karabiber ile lezzedendirin
Bir başka kapta tereyağını eriterek piliçleri ters düz ederek kızaran
Piliçleri bamyalı kanşıma ilave 'ederek kısık ateşte 30 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul