Konu
:
Çiğleme (Aksaray)-Yemek Tarifleri
Yalnız Mesajı Göster
Çiğleme (Aksaray)-Yemek Tarifleri
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çiğleme (Aksaray)-Yemek Tarifleri
Çiğleme (Aksaray)
Malzemeler:
500 gr
un,
2 bardak su,
250 gr
taze kaymak,
tuz
Hazirlanisi:
Hazırlanan un ile su hamur haline getirilir
15 dakika dinlenen hamur merdane ile
küçük yuvarlak şeklinde açılır
Arasında bir tatlı kaşığı kaymak ilave edilip kapatılır
Teflon tavada kısık ateşte çevrilerek pişirilir
Tekrar üzerine kaymak ilave edilerek servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul