Konu
:
Fırında Patatesli Tavuk Kanadı
Yalnız Mesajı Göster
Fırında Patatesli Tavuk Kanadı
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fırında Patatesli Tavuk Kanadı
Fırında Patatesli Tavuk Kanadı
Malzemeler
700 gr tavuk kanadı
12 adet taze patates
1 çay bardağı sıvıyağı
1 çorba kaşığı toz kırımızıbiber
tuz, karabiber ve pulbiber
Yapılışı
Fırını önceden 180 derecede ısıtın
Tavuk kanatlarını yıkayıp süzülmeye bırakın
Patatesleri soyup yıkayıp kurulayın ve iri parçalar halinde kesin
Bir kapta sıvıyağı ve tüm baharatları karıştırıp patatesleri bu karşıma atın ve karıştırın
Fırın tepsisine yağlı kağıt serin
Patatesleri süzerek karışımdan çıkarın ve tepsiye dizin
Kalan sıvıyağını kanatlara döküp her taraflarını bulayın
Tavukları da patateslerin yanına tepsiye dizin ve kızarana kadar yaklaşık 50-55 dakikak kadar pişirin
Afiyet olsun !
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul