Konu
:
Sahanda Peynir Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Sahanda Peynir Nasıl Yapılır
10-15-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sahanda Peynir Nasıl Yapılır
Sahanda Peynir Nasıl Yapılır
Kaşar peynirinin 1,5 santim kalınlığında düzgün dilimler kesin
Yumurtayı çukurca bir kap içinde çırpın
Tavada yağı kızdırın
Malzemeler
250 gram eski kaşar,
2 yemek kaşığı un,
1 yumurta,
2 yemek kaşığı galeta unu,
kızartma için sıvı yağ
Kaşar peynirinin 1,5 santim kalınlığında düzgün dilimler kesin
Yumurtayı çukurca bir kap içinde çırpın
Tavada yağı kızdırın
Herbir peynir dilimini önce una, sonra yumurtaya, en son galeta ununa batırın
Yavaşça tavaya atın
Peynir dilimlerinin her iki tarafını renkleri açık kahverengiye dönene kadar
kızartın
(1-2 dakika)
Çıkartınca kağıt mutfak havlusu üzerinde fazla yağını süzün
Sıcak servis yapın
Bu mezeyi fazla yağlı olmayan diğer sert peynirler ile de yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul