Konu
:
Karadeniz Yöresi Keşkek Yemeği
Yalnız Mesajı Göster
Karadeniz Yöresi Keşkek Yemeği
10-14-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Karadeniz Yöresi Keşkek Yemeği
karadeniz yöresi keşkek yemeği
Malzemeler:
1 su bardagi asurelik bugday
250 gram gerdan eti
2 çorba kasigi tereyagi
Tuz, karabiber
Yapılışı:
1- Bugdayi 1 gece önceden islatin
250 gr
gerdan etini düdüklü tencerede yumusayincaya kadar pisirin
Düdüklü tencereden alin
2- Baska bir tencereye kemiklerinden ayrilmis etleri koyun
Bugdaylari süzüp, tencereye ekleyin
3- 4 su bardagi et suyu ilave edin
Bugday eriyinceye kadar pisirin
Ocaktan alip, sicak haliyle 5 dakika mikserle çarpin
4- Servis tabagina alin
2 çorba kasigi tereyagini eritip tuz ve karabiberi ekleyin
Yemegin üzerinde gezdirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul