Yalnız Mesajı Göster

Kabus - Güzel Bir Aşk Hikayesi

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kabus - Güzel Bir Aşk Hikayesi

Aman Allah’ım, bu kabir değil miydi? O ana kadar buraya gireceğimi neden düşünmemiştim? Sessiz feryatlarımı kimselere duyuramıyor ve dostlarımın, üzerimi örtmek için yarıştığını hissediyordum Tekrar zifiri karanlıkta kalmış ve bütün acizliğimle dua etmeye başlamıştım
- Yarabbi, diyordum Bir fırsat daha yok mu, senin istediğin gibi bir kul olayım Ve kabrimi, Cennet bahçelerinden bir bahçeye çevireyim? Aynı ses, her zamankinden daha şiddetli olarak: “Geçti artık geçti,” diye tekrarladı “Her şey bitti artık” Mezarımı örten tahtaların üzerine atılan toprakların çıkardığı ses gök gürültüsünü andırıyor ve bütün benliğimi sarsıyordu
- Son bir gayretle yerimden fırlayarak gözlerimi açtım Odamdaki rahat yatağımda yatıyor, fakat korkunç bir kabus görüyordum Bitişik dairede oturan doktor arkadaşım beni ayıltmaya çalışarak:
“Geçti artık geçti,” diye bağırıp duruyordu “Geçti bak hiçbir şeyi kalmadı” Yattığım yerden yavaşca doğruldum Terden sırılsıklam olmuş ve sanki 20 kilo birden vermiştim Dışarıda sağanak halinde yağmur yağıyor, şimşek ve gök gürültüsünden bütün ev sarsılıyorduEtrafındakilerin şaşkın bakışları arasında kendimi toplarlamaya çalışırken:
Yarabbi, sana zerrelerim adedince şükürler olsun, diyordum İyi bir kul olmak için ya bir fırsat daha vermeseydin!

Alıntı Yaparak Cevapla