Prof. Dr. Sinsi
|
Mis On Usk?
Mis on usk?
Hakkında Mis on usk?
Mis on usk?
Usk, et usun, et esitatud alustel ja kuus teatasid ta'âlâ Allahu, Allahu Hadrat Muhammad esitatud ta'âlâ usu, et kõik käsud ja keelud ning usub, keel on öelda
Credo on järgmine:
Billah ja melaiketihi ja kütübihi ja rüsülihi kreedo Vel Vel yevmil ait ja bilkaderi hayrihi ja şerrihi minallahi ta'âlâ ba'sü õigus ba'del mevti Pähklid ja eşhedü Enne Eşhedü la haigeks ja resülühü abdühü Muhammad
[See on Jumal, inglid, saadetud raamatuid, tema Inglid, Viimane päev, saatus, hea ja kurja on saadud Jumalalt, usuvad ülestõusmise pärast surma Kas pole jumal, vaid Jumal ja Muhammad on Jumala teener ja viimane Messenger alaihissalâm, mis annavad tunnistust ]
Iman, nagu prohvet usu, mõistuse, kogemuste ja filosoofia, olenemata sellest, kas või mitte tõendada, kas aktsepteerida seda, ja nagu on arvata Sest see on mõistlik kontrollida, siis ta tõendama, Messenger ei kinnitan Või on Messenger ja mõistuse koos, mis kinnitab, et prohvet ei saa usaldada täielikult On puudulik, seda ei ole Allahu ta'âlâ (nad loetud [Prohvet suhtleb ei näinud midagi, kuigi] nad usuvad) teatab meile (Bekara 3) Messenger (Usulised [sätted, usutunnistuse deklareerib] ölçenden rohkem kahjurite ja ei pahanda) ütles (Tabarani)
Arvesse, et isik, kes ei usu katsuda, (täna teaduses, selgitab, et nähtamatu rays Näiteks kontrolli-ja TV, raadiod ja autod võivad kasutada See võib kahjustada silmad nüüd enam ei usu), "see ei oleks väärt Kuna see inimeste usk, mitte kontrolleri leiab, et şuaya Või usub, et nii kiired ja prohvet Teisisõnu, teadust on nõustunud, kuid selle mõju kiirgusele silme läbi usu uskuda, et see juhtub Midagi religiooni, teaduse tõestada edemese, hüvitised ja kahjud ei näe silmaga, vajab veel uskuda Real usk on arvata, et nägemine on uskumine loetud Pärast näeme, see ei oleks uskunud Oleks tunnistama, et ta nägi Bekara Sura 3 salm, uskuda loetud, övülüyor näha neid uskuda Tingimisel, et usk uskuda loetud on vaja Sest ma pole näinud
Meie Master prohvet, teatasid järgmised salmid selgitama usku usklike oli kirjeldada järgmiselt:
(Kes usub Jumalasse, Tema raamatuid, Tema prohvetid, Viimane päev, [st Resurrection, taevas, põrgu, arvestab Mizana] saatust, head ja kurja on saadud Jumalalt surma, pärast tema surma ja ülestõusmise on uskumine Allah ma olen tema sulane ja Jumala Sõnumitooja ja mitte mõnda teist on tunnistajaks ) [Bukhari, Muslim, Nesa]
Püha karim buyuruluyor mealen ütles:
(Tõeline vagadus Jumalasse ja tulevikus, tema raamatud, Tema kullerid ) [Bekara 177]
(Nad on loetud [Jumalale, inglid, Viimne Kohtupäev, taevas, põrgu ei näe kuigi] nad usuvad ) [Bekara 3]
(Nad on teie ette, ma usun, eelmise raamatuid ja tulevikus ) [Bekara 4]
Need kolm salmi, Jumal ja tulevikus, inglid, raamatud, prohvetid, ning on teatanud, et usume loetud
(Jumal teab, mida nad tegid ja mida nad ) [Bekara 255]
(Ei ole surma, keegi ei sõltu loal Jumal ) [Al-Imran 145]
(Kes hindavad aega surm, aga Jumal ) [Enam 2]
Need kolm salmi, on Jumala poolt kuulutada tunnustust, on uskuda saatust
(Kasuks puudutada neid "See on Jumala," ütlevad nad, kaasas alguses paha, "See on tänu sinule," ütlevad nad "Tuhatoos min indillah" [kõik Jumala] ka, mingi sõna neile, kes ei saa aru mis toimub ) [ Nisa 78]
Selles värsis, ei teadetega, et kurja jumal
(Muhammad [Prohvet] viimati Tema käskjalad Jumala ja Tema Messenger ) [Ahzab 40]
Selles värsis, Jumala Sõnumitooja teatas, et prohvet
Amentü'nün tähendus
Uskuge Jumalasse:
Allahu ta'âlâ olemasolu, ühtsuse, mitte teda, vaid Jumal lõi kõike nullist, kust ei sisimas usuvad loominguline, on vastuvõetav Prohvet Muhammed viimati poolt saadetud prohvet Jumala armu maailmad usu aruandlus aktsepteerima neid kõiki, on nagu Salm-i Karima:
(Palun usuvad Jumalat ja Tema Messenger, Ummi prohvet!) [Puhastustuli 158]
Uskuge inglid:
Helendav organite inglid Ükski mehelikkus on naiselikkus Kõik nad süütud, on kindlasti nõus, kinnitan, peab nagu oma töö Salm-i Karima:
(Tõeline vagadus Jumalasse ja tulevikus, tema raamatud, Tema kullerid ) [Bekara 177]
Raamatud arvata:
Psalmide Toora, Piibel, Koraan ja muud raamatud saadetakse Allahu ta'âlâ, peavad nad kõik usuvad, et sa väärid Kuid eelmise raamatuid inimesed, kes muutis Koraani Koraani Jumala sõna hakkamist teada, et see tähendab aktsepteerida ja kinnitan Ühtki eespool nimetatud raamatud, isegi kui see jäi samaks, st et on tunnistatud kehtetuks nesh poolt Allahu ta'âlâ arvates tuleks eemaldada Salm-i Karima:
(Nad on teie ette [koraani Kerime] Ma usun eelmise allalaetud raamatuid ) [Bekara 4]
Uskuge prohvetid:
Allahu kõik prohvetid valiti ta'âlâ, lojaalne, aus ja tunnistama, et nad on süütud patt on kinnitada Ole nõus isegi üks neist, ei meeldinud mitte keegi, oleks jumalavallatu Prohvet Adam oli esimene Prohvetid ja viimane uskuda, et prohvet Muhamedi, on nõus ja kinnitan Master reeglid religiooni prohvet, uskuda, et parim viis ja täieliku teatise, vastu võtta kõiki neid käske ja keelde, on nagu kõik Salm-i Karima:
(Kõik prohvetid, kes usuvad ja vahet ükskõik Jumal on oma hüved ) [Nisa 152]
Õnnetusjuhtumi-ja usud saatusesse:
Allahu ta'âlâ tähtsusetu inimesi, et vastavalt rahva tahtele käesoleva tagasihoidlik ja nad kõike nad valisid uskuda Allahu ta'âlâ on loodud Ei, ja kurja, nad nõuavad kõike alates teenistujate, kui Jumal tahab seda kujutab teada, et aktsepteerib talle vahendid, et kontrollida jms Salm-i Karima:
(Selle asemel, Jumala käsk tuleb tulevikus saatus oli kirjutatud ") [Ahzab 38]
Uskuge edaspidi:
Resurrection inimesed kopunca, oleks tagasi elu pärast kontode ja mizandan, moslemid taevas, usu läheb põrgu ja igavese kalacaklarına seal uskuda, aktsepteerida ja nagu see on Salm-i Karima:
(Nad [moslemid], kuid nad usuvad Last Day ) [Bekara 4]
Tunnistajate-Usun sõna peaks olema järgmine:
Ma tunnistan, et mina, kui mina tean, ja kinnitan, et me oleme näinud, ei ole jumal, vaid Jumal Ja veel ma tunnistan, et tema teenistuja, prohvet Muhamedi, Messenger ja viimane prohvet Kaks salmi-i Karima:
(Muhammad [Prohvet] viimati Tema käskjalad Jumala ja Tema Messenger ) [Ahzab 40]
(Need, kes usuvad Jumalat ja Tema prohvet ja tasu on nur ) [Hadid, 19]
|