Yalnız Mesajı Göster

Günde Birkaç Kare Bitter Çikolata Sigara İçenlerde Damar Sertliğini Engeller

Eski 10-11-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Günde Birkaç Kare Bitter Çikolata Sigara İçenlerde Damar Sertliğini Engeller

dün bu sigara konusunda bir şey farketttim artık her zaman severek içtiğim sigaradan tad alamıyorum saman gibi gelmeye basladı sadece içmem gerektiği için içiyorum oysa bundan 10 yıl önce baslarken bağımlılık yaptığını bilirken dilediğim zaman tad alamadığım zaman sevmediğim zaman bırakacağıma inanarak baslamıstım oysa şimdi tad alamıyorum ama bir yerlerde bir istek hala var ve içiyorum o ilk zamanlarda aldığım keyif nereye gitti anlamıyorum şimdi saman oldu bana keyif veren stresimi alan sigaram tabi dağa tırmanırken nefesimin kesilmeside ayrı sinir bozucu bir durum eskiden dağ tırmanısları tıkamazdı bu kadar kolay

lisede soyunma odalarında içilen kaçamak sigaralar nereden bilinirdi ki ileride hayatı zorlastırsın sadece damar tıkanıklığı ardından kalp krizi tak öldün diye bir sonucu da yok en kötüsü hayatının bir çok alanında sorun çıkartıyor sigara vücut istemiyorum diye isyan ederken sen vücudunu dinlemiyorsun üşüttüğün zaman ciğerlerinin hırıltısını doktora lüzum olmadan kendin dinleyebiliyorsun cigerlerinde dolasan o dumanı vücudun sana hissettiriyorboğuluyorum diye feryat ediyor buna rağmen bi sigara daha yakıyorsun

Alıntı Yaparak Cevapla