Yalnız Mesajı Göster

Endonezya Yemekleri - Dünya Mutfağı

Eski 10-11-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Endonezya Yemekleri - Dünya Mutfağı



BUAH CAMPUR DENGAN SANTAN (ENDONEZYA) / Hindistancevizi Sütlü Meyve
  • 1 kutu karışık meyve konservesi veya küçük kesilmiş taze karışık meyve (meyveler isteğe göre değişebilir)
  • 4 çorba kaşığı hindistan cevizi sütü
  • 2 çorba kaşığı toz şeker konservenin suyu veya elma suyu

Hindistan cevizi sütünü konserve meyvenin suyu ile karıştırın İçine toz şekeri atın ve şeker eriyinceye kadar karıştırın Karışık meyveleri 4 büyük bardağa veya küçük kristal kaselere paylaştırın Üzerlerine hindistancevizi suyu ve konserve meyve suyu karışımını dökün

En üste bir çilek yerleştirerek soğuk olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla