Yalnız Mesajı Göster

Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bögürtlenli Ve Labne Peynirli Pasta (Fransa)





MALZEMELER

3 Yaprak Jelatin

½ Limon Suyu

600 gr Bögürtlen

100 gr Labne Peynir

5 Çorba Kasigi Toz Seker

1 Su Bardagi Süt

2 Çorba Kasigi Bögürtlen Surubu

Ikiye Bölünmüs Hazir Pandispanya

YAPILIŞI

Jelatini sicak suyun içine koyun Kasik yardimiyle karistirip eritin Yarim

limon suyunu jelatinle karistirin

Bögürtlenlerin 250 gramini mikserde püre haline getirin Bögürtlen

püresini labne peyniri ve toz sekerle karistirin Erittiginiz jelatini de bu

karisima ekleyin Sütün içine surubunu koyup karistirin

Pandispanyayi bögürtlen suruplu ve likörlü süt ile islatin Pandispanyalarin

arasina bögürtlen püreli krem peyniri yayin Pastayi bu sekilde 3 saat

buzdolabinda bekletin Kremasi donmus pastanin üzerine kalan

bögürtlenleri siralayin Üzerine pudra sekeri serpip servis yapin


Alıntı Yaparak Cevapla